پروتز سینه

پروتز سینه

سینه ها از اندام هایی هستند که زیبایی در شکل ، سایز و فرم آن ها می تواند تاثیر مستقیم در جذاب به نظر رسیدن استایل بانوان داشته باشد از این رو عمل پروتز سینه یکی از محبوبترین عمل های زیبایی در میان خانم ها در سر تا سر دنیا است.

داشتن چهره زیبا ، اندام جذاب و در کل میل به خاص بودن از ویژگی های ذاتی افراد است و این ویژگی در قشر بانوان همیشه پررنگ تر جلوه می کند. یکی از مواردی که در این زمینه مورد توجه خانم ها می باشد اهمیت سایز و فرم سینه هایشان است.

فاکتوری که برای داشتن یک استایل زیبا در بانوان مد نظر است داشتن اندامی شکیل با سینه هایی پر و برجسته می باشد. کوچک بودن سینه ها در بسیاری از موارد ژنیتکی است اما بطور شایع بدنبال کاهش وزن و نیز با بالا رفتن سن و تحلیل بافت های پستان هم اتفاق می افتد.

انواع مدل پروتز سينه

امروزه تنوع بسیار زیادی در پروتزها به منظور بزرگ کردن سینه وجود دارد. انواع مختلف پروتزها از نظر جنس ، اندازه ، فرم ، میزان برجستگی و غیره با هم تفاوت داشته و انتخاب هریک با توجه به نظر فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و نیاز و سلیقه بیمار انجام می گیرد. در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

پروتز سینه

پروتز ها از نظر جنس و ماده درونی به دو نوع اصلی تقسیم می شوند :

  1. پروتزهای سالینی
  2. پروتزهای سلیکونی
  • پروتزهای سالینی: مواد پر کننده این پروتزها محلول استریل آب و نمک می باشد. در صورت سوراخ یا پاره شدن آن ها مواد داخل آن به طور کامل تخلیه و توسط بدن جذب و در نهایت دفع می گردد. پروتز های سالین در هنگام لمس از پروتزهای سیلیکون سفت تر بوده و از تاییدیه سازمان دارو برخوردار می باشد.
  • پروتزهای سیلیکونی : پروتزهای سیلیکونی از نظر قوام و در لمس شباهت بیشتری به بافت طبیعی پستان ها دارند. مواد داخلی این پروتزها را ژل سیلیکون تشکیل می دهد و انواع متفاوتی از لحاظ میزان تراکم و ثبات در شکل و فرم دارند این نوع پروتز ها اگر دچار سوراخ یا پارگی بشوند محتوای سیلیکونی آنها شکل پروتز را حفظ کرده و نشتی آزاد به بافت های اطراف مثل آنچه که در مورد پروتزهای آب نمکی رخ می دهد مشاهده نمی شود و تقریبا تمامی محتویات پروتز محدود به درون پوسته آن باقی می ماند.  با این وجود اگر انتخاب شما این نوع پروتزها می باشد توصیه می شود به منظور چکاب و اطلاع از عملکرد صحیح آن ها نزد فوق تخصص جراحی پلاستیک خود رفته و به صورت دوره ای ویزیت شوید.
    پروتز سیلیکونی نیز دارای تاییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا می باشد.

انواع پروتز سينه از نظر شکل ظاهری

پروتزهای سینه از لحاظ شکل و سطح نیز دارای گوناگونی های بسیار می باشند که در ادامه به آن ها می پردازیم.

پروتزها از نظر شکل عمدتا به دو دسته زیر تقسیم می شوند :

  1. پروتز سينه اشكي
  2. پروتز سینه گرد
  • پروتز سينه مدل اشکی : جنس این پروتزها سیلیکونی بوده و شکل آن ها شبیه به قطره اشک می باشد به این صورت که مانند یک قطره اشک ، بخش پایینی دارای برجستگی و بخش بالایی باریک است. به سبب وجود همین شکل ظاهری ، برای جایگذاری پروتزهای قطره اشکی معمولا نیاز به برش بزرگتری است و اگر این پروتزها در جای خود بچرخند ظاهری نامطلوب پیدا کرده و نیاز به عمل ترمیم می باشد.
  • پروتز سینه مدل گرد : سینه هایی که پروتزهای گرد در آن ها جایگذاری شده است معمولا پرتر و بزرگتر به نظر می آیند و درصورتی که در جای خود بچرخند ، هیچ ناهمگونی و نازیبایی را ایجاد نکرده و نیاز به عمل ترمیم ندارند.

پروتز سینه

پروتزها از نظر سطح نیز با هم متفاوت هستند

  • پروتزهای صاف : دارای سطحی نرم و سیقلی هستند و چسبندگی کمتری به بافت های اطراف دارند.
  • پروتزهای زبر : به بافت های اطراف چسبندگی پیدا می کنند و پدیده انقباض کپسولی در اطراف پروتز ممکن است شدت کمتری داشته باشد.

بنا بر فاکتورهای مختلف ممکن است یکی از این دو نوع پروتز توسط جراح پلاستیک برای شما مناسب تر تشخیص داده شود.

پروتز سینه مناسب کدام افراد است

پروتز سینه برای همه کسانی که قصد انجام آن را دارند چنانچه از سلامت جسمی برخوردار باشند و منع پزشکی نداشته باشند امکان پذیر است اما مراجعین محترم معمولا در یکی از گروه های زیر قرار می گیرند:

  1. کسانی که عموما لاغر بوده و سینه های کوچکی هم دارند.
  2. بانوانی که در اثر سرطان سینه مجبور به تخلیه سینه های خود شده اند.
  3. کسانی که به صورت مادرزادی دچار عدم تقارن در سایز یا شکل سینه هایشان می باشند.
  4. افرادی که به دلیل وراثت دارای سینه های کوچک و خرطومی شکل ( پستان های توبولر) هستند.
  5. افرادی که پس از کاهش وزن سینه هایشان نازیبا و دچار افتادگی شده است ( عمل جراحی لیفت و پروتز ).
  6. اشخاصی که به علت بالا رفتن سن یا به صورت ژنتیکی دارای سینه های کوچک، شل و افتاده هستند ( عمل جراحی پروتز و لیفت ) .
  7. خانم های دارای سینه های کوچک که پس از دوران شیردهی دچار شلی و افتادگی علاوه بر کوچک بودن سایز پستان ها شده اند ( عمل جراحی لیفت بعلاوه پروتز ).

پروتز سینه

موارد منع استفاده از پروتز سینه

  1. در زمان شیردهی
  2. داشتن التهاب در بدن
  3. ابتلا به بیماری های مزمن
  4. در صورتیکه سیستم ایمنی بدن ضعیف باشد

مزایای پروتز سینه

  • جوان تر و شاداب تر به نظر رسیدن بانوان
  • حضور افراد در مهمانی ها و مجالس با اعتماد به نفس بالاتر
  • داشتن ظاهری زیبا بدون نیاز به گذاشتن پد داخل سینه بند و یا استفاده از سینه بند های فنردار
  • و بسیاری از امتیازات دیگر که در نتیجه ایجاد روحیه و عملکرد بهتر بانوان در اجتماعات می باشد

هزينه عمل پروتز سينه

جراحی پروتز سینه بسیار حساس بوده و نیاز به مهارت بالا و تجربه کافی دارد از این رو برای دستیابی به نتیجه مطلوب و رضایت بخش باید پس از تحقیق و جستجو بهترین فوق تخصص جراحی پلاستیک را یافته و نزد او بروید. برای اطلاع از قیمت پروتز سینه نیز باید حتما به مطب مراجعه نموده و پس از معاینه و مشاوره با بهترين دكتر پروتز سينه ، هزینه دقیق و نهایی را کسب نمایید.

نظرات بسته شده است.

Call Now Buttonتماس با ما